Autor: Informer.rs

29.11.2022.

22:51

Foto: Starsportphoto©

Sport

GROBARI NAPALI CRNO-BELE! Anđušić se SUKOBIO sa NAVIJAČIMA posle DERBIJA!

Poraz Partizana u večitom derbiju doveo je do prvog "razdora" u crno-belom taboru. Navijači su, nezadovoljni igrom svojih miljenika, osuli paljbu na izabranike Željka Obradovića i žestoko ih kritikovali zbog jučerašnjeg nastupa protiv Crvene zvezde. 

Tom prilikom su se na udaru navijača našli Aleksa Avramović i Alen Smailagić, a u zaštitu svojih saigrača stao je Danilo Anđušić koji se oglasio na Tviteru kako bi "zapušio usta" navijačima. 

- Kažete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom. Da Avram trenira više nego što treba nekad da bi se što pre vratio iako je bio u gipsu četiri meseca. Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte mi. Vama nije teže nego nama koji igramo! Sportski pozdrav - napisao je Anđušić. 

Informer

Čitavu lavinu komentara izazvala je njegova reakcija, a sve je pokrenula fotografija koju je jedan navijač okačio na Tviteru. Na njoj se vidi kako se Aleksa Avramović i Alen Smailagić uz osmehe pozdravljaju sa igračima Crvene zvezde što im se nikako nije svidelo. 

Podsećamo, Crvena zvezda je ubedljivo savladala Partizan u prvom ovosezonskom derbiju i nanela ljutom rivalu prvi poraz u ABA ligi.