11.12.2022.

21:47

Foto: Starsportphoto

Sport

NEKE STVARI SU EVIDENTNE! Željko Obradović nakon poraza objasnio izvođenje Smailagića posle 34 sekunde

Košarkaši Partizana upisali su novi poraz u ABA ligi, ovoga puta je od njih bila bolja ekipa Cedevita Olimpije sa 77:74 u meču 10. kola. Ovim neuspehom je Partizan vezao i drugi poraz u regionalnom takmičenju, posle neuspeha protiv Crvene zvezde.

Trener crno-belih, Željko Obradović, bio je vidno nezadovoljan prikazanim svoje ekipe, nervirao se tokom meča, dok je u jednom trenutku zaradio i tehničku grešku zbog pridike sudijama. Ipak, nije želeo iskusni stručnjak da komentariše tu odluku.

Imao je Partizan i veliku podršku navijača, na čemu je Obradović posebno zahvalan.

- Fenomenalna atmosfera, hvala navijačima koji su došli, mi smo tim koji ima publiku gde god. Hvala im na tome, ali mi im ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne dajemo, ne mogu da kažem da se nisu borili, ali nije dovoljno. Nije dovoljno i moraćemo neke stvari da promenimo.

Posebno je bila interesantna odluka Željka Obradovića da izvede Alena Smailagića posle samo 34 sekunde na početku meča, za šta je Obradović takođe imao objašenjenje.

- Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikad nisam izlazio u javnost da napadam igrače, niti ću ovog puta, ali mi između sebe pričamo, radimo, ali neke stvari su evidentne. E sad, kako ćemo da rešimo, vreme će pokazati