Autor: Informer.rs

21.12.2022.

18:10

Foto: Starsportphoto

Sport

ŠTA JE SAD OVO? Dobro poznata lica treniraju sa Partizanom! Znači li to POVRATAK u Humsku?

Fudbaleri Partizana su počeli sa lekarskim pregledima posle pauze, a danas su im izeti uzorci za biohemijsku analizu krvi. Do kraja nedelje planiran je po jedan prepodnevni trening.

Trener crno-belih Gordan Petrić na raspolaganju je imao 26 igrača, dok će se Rikardo Gomeš, Bibars Natho, Kvinsi Menig, Fuseni Dijabate i Patrik Andrade priključiti ekipi u utorak, 27. decembra.

Na današnjem treningu pojavili su se i bivši igrači tima iz Humske, a to su Miloš Jojić, Marko Šćepčović i Nikola Trujić. Njih trojica su trenutno bez angažmana, pa će do odlaska ekspedicije Partizana u Antaliju, trenirati sa bivšim klubom.

Petrićevi izabranici su prvi deo sezone završili na drugom mestu superligaške tabele sa 10 bodova manje od šampiona Crvene zvezde.

Informer

 

Na proleće ih, osim izazova na domaćoj sceni, čeka i dvomeč plej-of faze Lige konferencije, u kom će se sastati sa moldavskim Šerifom.

U prvom kolu nastavka takmičenja, crno-beli gostuju u Kruševcu, 4. februara, dok sedam dana kasnije u Humsku dolazi novosadska Mladost.

Bonus video