Autor: Informer.rs

23.12.2022.

23:09

Foto: Starsportphoto

Sport

OBRADOVIĆ PRED IGOKEU! Tamo imamo iskrene prijatelje! Avramović očekuje DOMAĆINSKO navijanje!

Crno-beli su savladali lidera Evrolige u 15. kolu, a već u nedelju ih čeka gostovanje u Laktašima ekipi Igokee.

Težak ispit protiv izabranika Dragana Bajića očekuje i trener Partizana Željko Obradović.

- Znamo da tamo imamo prave prijatelje, iskrene i da imamo puno navijača. Igokea je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustva od prošle godine i izuzetno teške utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo. Treba da iskoristimo jedan jedini trening koji ćemo imati pred utakmicu, da reagujemo, da se pripremimo i da probamo da nastavimo gde smo sad. Da iz dobre odbrane dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo ponovo dobru utakmicu – rekao je Obradović.

Junaka trijumfa nad Fenerom bio je Aleksa Avramović. Tek oporavljeni srpski reprezentativac iznenada je dobio priliku na jakom gostovanju i, ispostavilo se, izrastao u čoveka odluke. To je bio prvi meč od početka sezone u kome je zaigrao.

Informer

 

- Pogodio sam dva, tri penala koja su u tom momentu bila prelomna. Pre svega velike stvari je uradio Papapetru, takođe i Ledej, Lesor se rvao celu utakmicu… Ne bih sebe isticao uopšte, ja sam samo pogodio taj jedan penal koji je doneo 73:72 – istakao je Avramović za TV Partizan.

Partizan nema vremena za odmor, jer im u nedelju od 18.30 časova sledi novi ispit.

- Moramo da pobedimo tu utakmicu. Znamo svi koliko je teška… Danas imamo vremena malo da odmorimo, idemo kući da odspavamo. Sutra je novi dan, nova utakmica nas očekuje prekosutra. Svi znamo da ćemo imati domaćinsko navijanje, jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i da pokušamo da pobedimo – kazao je Avramović.