Autor: Informer.rs

25.12.2022.

18:21

Foto: fkpartizan.rs

Sport

RADNO U HUMSKOJ! CRNO-BELI odradili preglede! Hamidu se priključio ekipi! Tu je i POTENCIJALNO POJAČANJE! (VIDEO)

Već nekoliko dana radno je u Humskoj! Gordan Petrić okupio je crno-bele kako bi što pre počeli sa pripremama za prolećni deo sezone, a slobodan dan iskoristili su da odrade neophodne lekarske preglede. 

Igrači su odradili opšti fizikalni pregled, a potom i test opterećenja. Među prisutnima bio je i Hamidu Traore koji se danas pridružio ekipi, a tu je i Miloš Jojić koji bi do kraja prelaznog roka mogao da se vrati u Humsku. Svoja očekivanja izneo je štoper Siniša Saničanin. 

Informer

- Velika pauza, odmarao sam, trenirao se i spremao za pripreme. Kao i svi igrači, to uglavnom radimo. Bio sam sa porodicom, prijalo nam je. Duga je bila sezona, ali smo svi jedva čekali da počnu pripreme - rekao je Siniša Saničanin. 

Tokom pauze glavna tema bilo je Svetsko prvenstvo koje je pre sedam dana završeno pobedom Argentine u Kataru. 

- Maroko je bio veliko iznenađenje, kao i Hrvatska. Drugi Mundijal prave dobar rezultat, ali drago mi je što je Argentina pobedila zbog Mesija. Mogu da kažem da sam zadovoljan - dodao je štoper Partizana. 

Trener Gordan Petrić izmenio je način rada, a crno-beli u ovom periodu treniraju jednom dnevno za razliku od prethodnih godina kada su na programu bila dva treninga. 

- Prvi put da imamo ovakav ritam, jedan trening od dva sata. Naporno je, ali tu smo da se adaptiramo. Prija nam više jer odradimo jedan trening i slobodni smo. Teške su noge, biće to iz dana u dan sve bolje. Svi se nadamo da ćemo spremniji dočekati proleće, imamo dosta vremena da se uigramo za nastavak sezone - podvukao je Siniša Saničanin. 

Informer