Autor: Informer.rs

18.01.2023.

10:33

Foto: printscreen

Sport

NEMA PARA ZA KOJE BIH IŠAO U ZVEZDU! Rikrado ISKREN, ne jede SRPSKU HRANU, ne bi voleo da bude trener... (VIDEO)

Ljubimac navijača Partizana, Rikardo Gomeš, od momenta kada je došao 2018. godine po prvi put u Beograd, uvukao se pod kožu onima kojima je crno-bela boja u krvi!

U rubrici “10 pitanja – 10 odgovora”, Rikardo Gomeš odgovarao je na izabrana pitanja koja su postavljali pratioci Instagram profila Partizanbelgrade.

On je, između ostalog, pričao o srpskoj kuhinji, omiljenom saigraču, ali i tome šta želi da radi nakon što okači kopačke o klin. 

Rekao je da ne jede često srpsku hranu, osim kada je ponekad dobije u SC Teleoptik. Od svih saigrača najviše voli Natha, a trenerski posao mu nije preterano interesantan.

Jednog navijača Partizana zanimalo je da li bi Rikardo Gomeš prešao u redove "večitog" rivala za duplo veću platu, a napadač se iskreno nasmejao i uverio Grobare da o takvoj opciji i ne razmišlja, odnosno nikuda ne mrda iz Humske.

- Nema šanse. Govorim iz mog ugla, drugi put igram u Partizanu. Došao sam zbog uspomena koje imam ovde, zbog odnosa koje imam ovde, zbog grada... Jer, kad se osećaš baš dobro, nema novca na svetu koji to može da promeni- rekao je Gomeš i tako još jednom kupio navijače crno-belih.

Šta je sve ubojiti golgeter rekao, možete poslušati i pogledati u videu iznad.