Autor: Informer.rs

23.01.2023.

11:24

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Sport

GOLČINA UROŠEVIĆA IZ SLOBODNJAKA, ali Partizan nije pobedio TSC u Turskoj! (VIDEO/FOTO)

Crno-beli su poveli u 29. minutu golčinom Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca. Imali su u nastavku nekoliko šansi da povećaju prednost, ali je TSC kaznio propuštene prilike. U 59. Kuveljić je postavio konačnih 1:1.

Informer

partizan.rs/Miroslav Todorović

Fudbaleri Partizana


TSC je propustio zicer na startu utakmice. Ispala je cela odbrana Partizana na desnoj strani, ali je Vukić sa oko pet metara šutirao u Lukača.

Nastavili su da prete igrači TSC-a, ali je Partizan ipak poveo posle pola sata igre. Urošević je postigao strašan pogodak sa oko 30 metara iz slobodnog udarca i doneo prednost crno-belima od 1:0.

Crno-beli su sačuvali minimalnu prednost do kraja poluvremena, a potom na početku drugog dela imali su i priliku da naplate bolju i konkretniju igru i dupliraju vođstvo. Vujačić je šutira glavom, ali pored gola. Bio je ovo cizer, a prokockana šansa je vrlo brzo kažnjena kažnjena. 

Izjadnačio je TSC na 1:1 u 59. minutu. Jovanović je centrirao sa desne starne, a Kuveljić pogodio za egal i ispostavilo se konačan rezultat.

Partizan je ozbiljnije zapretio u 70. minutu utakmice, mladi Stjepanović je solidno pokušao iz daljinem, potom je u finišu Seničanin poslao loptu pored stative, ali do kraja nije bilo promene rezultata. 

PARTIZAN – TSC 1:1 (1:0)

Strelci: Urošević 30 – Kuveljić 59.

PARTIZAN: Lukač – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Belić, Andrade – DIjabate, Petrović (od 60. Stjepanović), Menig (od. 69. Jevremović) – Pavlović. Igrali su još: Gočmanac, Vlahović, Subotić, Jevremović, Stjepanović.

TSC: Ilić – Krstić, Cvetinović, Čalušić – Cvetković, Radin, Kuveljić, Stojković – Jovanović, Đakovac – Vukić. Igrali su još: Antonić, Tomanović, MIlosavić, Krpić, Fuseni, Adrian, Ratkov, Čolić.

Partizan je prethodno na pripremama igrao 1:1 sa Univerzitateom iz Krajove (Rumunija), pobedio je sa 3:1 Ahmat iz Groznog (Rusija), a odigrao nerešeno 2:2 sa Mladošću iz Lučana.

Informer

Fudbaleri Novog Pazara i Mladosti GAT gledali su utakmicu između Partizana i TSC-a u Beleku. Nije na domet podsetiti da su u Novom Pazaru bivši igrači Partizana, golman Kljajić, Đuričković, Pešukić, Stanojlović...

Informer

Informer

Bonus video