Autor: Informer.rs

26.01.2023.

17:11

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZANU PRETI IZBACIVANJE U TREĆU LIGU! KLS održao sednicu, OVO JE ZVANIČNA ODLUKA!

Zato je ponovo na dnevni red stavljeno pitanje kazne za Partizan zbog odustajanja od učešća u plej-ofu domaćeg šampionata.

Sve je ponovo dospelo u žižu javnosti kada se predstavnici Crvene zvezde nisu pojavili na žrebu za Kup Radivoja Koraća u znak protesta zbog još uvek nerešenog pitanja.

Odluka je doneta da se na narednoj sednici svi članovi izjasne u vezi sa tim da li će crno-beli biti izbačeni u treću ligu.

- Danas smo imali sednicu predsedništva, i razgovaralo se o statusu Sloge iz Kraljeva, koja je veoma problematična, jer nije odigrala jednu utakmicu KLS. Zbog toga je bila zakazana sednica, i isključivo to je bila tačka dnevnog reda. Prisutan je bio i gospodin Marko Matović, pomoćnik gradonačelnika - rekao je direktor KLS Aleksandar Grujin za Telegraf.rs, i dodao da je uporedo sa tim jedna od tema bio i Partizan.

- Povela se i priča oko statusa Partizana, i jednostavno, pričom o tome kako KSS pet meseci nije odgovorio na zahtev KLS, došlo se do zaključka, i svi prisutni članovi su bili za predlog da se u narednom periodu zakaže sednica, na kojoj bi se razgovaralo, i donele odluke vezane za status Partizana. Verujem da ćemo već sutra imati termin sednice, ali nadam se da će u narednih sedam dana biti neki rok za to. Biće pozvani svi članovi predsedništva, kao i predstavnik KSS - rekao je Grujin, koji ističe i da su za ovu sednicu svi dobili poziv, ali da se predstavnici Partizana i Borca iz Čačka nisu pojavili.