Autor: Informer.rs

11.02.2023.

21:09

Foto: Starsportphoto

Sport

RISTOVSKI PRESREĆAN ZBOG NAJVEĆE POBEDE U KARIJERI! Važna tri boda, DEŠAVA se!

Novosađani su slavili sa 4:0, što je najveći poraz Partizana u novijoj istoriji.

Kreator čuda trener Novosađana Ljubomir Ristovski bio je veoma smiren posle trijumfa:

- Sigurno da smo iznenadili... Jednostavno vratili smo tri boda od Javora (poraz od 3:2 u prethodnoj rundi) i sada smo ponovo u igri. Sigurno da smo danas odigrali onako kako treba, disciplinovano, organizovano, tvrdo, brzo... Mislim da smo malo izenadili Partizan u startu utakmice. Ovakve stvari se dešavaju, čestitam mojim momcima na ovakvoj igri, čestitam i ekipi Partizana. Nama su ova tri boda važna, jer će nam značiti mnogo za naredni tok prvenstva.

Na pitanje da li je ovo primer kako ekipa treba da igra u nastavku, iskusni stručnjak je odgovorio:

Informer

 

- Sigurno da jeste. Posle onakve igre protiv Javora, gde smo stvarno bili neorganizovani mojim momcima treba vremena. Mnogo je novih momka došlo u prelaznom roku, mislim da ćemo sa vremenom biti sve bolji i bolji. Još jednom čestitam svim akterima ove utakmice i velika tri boda za nas - zaključio je Ristovski, čovek koji je i najzaslužniji za to što je novosadski klub deo elite ove sezone.

Podsetimo da je po ulasku ekipe u najviši rang Ristovski napustio klub, u međuvremenu su Novosađani promenili dvojicu trenera (Lintu i Žigića), da bi se ponovo, kada su kola krenula nizbrdo, okrenuli Ristovskom i prepustili mu brigu o ekipi.