Autor: Informer.rs

19.02.2023.

15:13

Foto: FK Partizan

Sport

STIGLO NAREĐENJE OD PREDSEDNIKA! Očekujem POBEDU ŠERIFA u BEOGRADU!

Uspeo je Partizan da ostvari veliku pobedu na teškom gostovanju u Kišinjevu. Crno-beli su sa 0:1 slavili protiv moldavskog šampiona koji dolazi iz Tiraspolja, ali iz bezbednosnih razloga nije mogao da se igra u prestonici Pridnjestrovlja. 

Reč je o istočnom delu Moldavije koji se nalazi pod kontrolom Rusije, ali nije proznata kao nezavisna država u većini međunarodnih zajednica. Ipak, stanovnici Pridnjestrovlja sebe smatraju odvojenim delom od Moldavije pa tako imaju i svog predsednika Vadima Krasnoselskog koji je fudbalerima Šerifa poželeo sreću pred revanš meč koji će se u četvrtak igrati u Beogradu. 

Krasnoselski nije bio zadovoljan rezultatom prvog meča, ali ni igrom Šerifa. Velikan iz Tiraspolja najveći je ponos čitavog Pridnjestrovlja, te je predsednik države poželeo sreću i zahtevao da se njegovi igrači "muški" bore za prolaz u osminu finala. 

Informer

- Izgubili smo. Razočaranje. Ali, moramo da nastavimo dalje i da se pripremimo za revanš u Beogradu. Imamo i dalje šanse da prođemo u osminu finala. Očekujem mušku borbu i pobedu Šerifa u Srbiji 23. februara - rekao je Krasnoselski. 

Partizan i Šerif će revanš meč u Humskoj igrati u četvrtak od 18.45 časova.