Autor: Informer.rs

22.02.2023.

18:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

GROBARI U TRANSU - PARTIZAN VRAĆA KULTNU GARNITURU! Crno-beli ponovo u BORDO-PLAVOM dresu!?

Sa setom navijači Partizana pričaju o starim vremenima kada su crno-beli bili konkurenti u borbi za titulu. Jedna od najuspešnijih sezona u modernoj istoriji odigrala se 2008. godine kada je strateg bio Slaviša Jokanović. Ipak, ono čega se navijači najraže sećaju su bordo-plave garniture dresova. 

Poslednji put je u pomenutoj sezoni Partizan imao bordo-plave dresove, a navijači se sećaju sjajnih igara njihovih miljenika u njima. Kapiten je bio Stevan Jovetić, a brdo-plavu uniformu nosili su još ALmami Moreira, Antonel Žuka, Lamine Dijara i mnogi drugi. 

Informer

Deluje da bi navijači Partizana već u narednoj sezoni mogli da evociraju uspomene budući da u Humskoj razmišljaju o povratku pomenute garniture. Direktor marketinga Dragan Velanac nagovestio je da bi bordo-plavi dres mogao ponovo da se vrati u upotrebu.

- Sad je vreme kad se prave dresovi za sledeću sezonu. Odavno smo krenuli u proces odabira garnitura za naredni ciklus. Svašta je moguće. Daleko je jun mesec. Osluškujemo šta ljudi žele i šta vole. Fudbal se igra zbog navijača - rekao je Vukanac u novoj epizodi Partizanovog podkasta.