Autor: Informer.rs

23.02.2023.

21:58

Foto: Informer

Sport

MARKOVIĆ RAZOČARAN DEBAKLOM! Nije toliko do penala, OVO je promenilo tok UTAKMICE! (VIDEO)

Moldavci su u Humskoj slavili sa 3:1, što im je posle poraza u prvom meču od 0:1, bilo dovoljno za plasman u osminu finala najmlađeg UEFA takmičenja.

Za razliku od prve utakmice u Kišinjevu, gde je gospodario terenom i "pohapsio" sve protivničke igrače koje je čuvao, Svetozar Marković je bio među najslabijim karikama u crno-belom dresu.

- Sigurno da je poraz šokantan, šta da kažem? Ušli smo dobro u utakmicu, prvih 15-20 minuta imali smo dosta dobrih situacija. Problem mislim da je bio u zadnjih nekoliko minuta, trebali smo pet minuta pre kraja prvog poluvremena da zatvorimo utakmicu, da odemo na poluvreme sa rezultatom koji nama odgovara, a isto tako i drugo poluvreme, pa tek onda da pokušamo da igramo. Nažalost mislim da smo 60 od 90 minuta nismo radili ono što trebamo - rekao je Marković posle utakmice.

Prema njegovim rečima, skrivljeni penal Siniše Saničanina, nije direktno promenio tok utakmice.

- Da li je samo taj penal ili nije, mislim da nije toliko do penala, ali smo nekako pali u igri. Imali smo dosta šansi, dobro smo igrali i stajali, taktički dobro stajali, ali odjednom smo pali.

Na domaćem terenu Partizan prima mnogo golova, dok na strani igra mnogo bolje.

- Ne znam šta da vam kažem, verovatno da znamo mi bismo to popravili odmah. Nama sigurno nije lepo da gubimo utakmice i primamo toliko golova. Daćemo sve od sebe da popravimo u budućnosti - kaže štoper crno-belih.

Već za nekoliko dana sledi 169. Večiti derbi, srpski vicešampion mora što pre da se oporavi od neočekivanog nokauta.

- Nema mnogo vremena da patimo zbog ovog poraza. Danas-sutra i okrećemo se novoj utakmici koju igramo - istakao je Svetozar Marković.