Autor: Informer.rs

27.02.2023.

22:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

SPREMA SE SPEKTAKL NA BANJICI! Vardar stiže na noge PARTIZANU! Makedonci žele POBEDU usred Beograda!

On je ocenio da će sutrašnja utakmica biti sigurno drugačija od meča u Skoplju početkom ovog meseca (kada je Vardar pobedio 31:26) i  istakao da je Partizan mlad tim koji pred svojom publikom igra dobro.

- Mi smo u Skoplju imali dobru podršku naših navijača, a Partizan je malo podlegao toj atmosferi. U Beogradu sigurno neće biti tako. Oni će sigurno igrati drugačije. Ni oni ni mi tada nismo bili potpuno spremni, bio je početak prolećnog dela. I mi idemo po pobedu u Beograd - rekao je Nedanovski.

Prema njegovim rečima, Vardaru će protov Partizana od iskusnijih igrača nedostajati Milan Lazrevski i Borko Ristovski, a od mlađih u Skoplju ostaju Andrej Dobrković i Mario Stojanovski.

Informer

- Bez obzira na protivnika i teren na kome se igra, Vardar uvek igra svoju igru dopunjenu nekim novim stvarima. Zadovoljan sam što su novi igrači već u potpunosti uklopljeni u novi sistem - rekao je trener makedonskog šampiona Vlado Nedanovski.

Meč Seha lige Partizan – Vardar igra se 28. februara u SC "Voždovac", sa početkom u 18.00. Vardar je trenutno prvi na tabeli u grupi B grupe, ispred Tatran Prešova i Partizana.

U skopskom timu očekuju da će trijumfom u Beogradu potvrditi prvo mesto u grupi pred četvrtfinale Seha lige.