Autor: Informer.rs

28.02.2023.

09:40

Foto: Starsportphoto

Sport

HOROR U HUMSKOJ! Ovakvu BRUKU Partizan nije doživeo, na stadionu 247 gledalaca! (FOTO)

Gordanu Petriću je prekipelo, napustio je crno-bele, a novi trener Partizana biće Igor Duljaj! Dosadašnji trener najavio je da će na klupi biti do martovske reprezentativne pauze i da će se povući zbog zdravstvenih problema. Ali, posle remija s Kragujevčanima, nakon kog "parni valjak" zaostaje čak 13 bodova za večitim rivalom i liderom Crvenom zvezdom, shvatio je da je izgubio podršku igrača. 

Informer

Tuga na tribinama u Humskoj

Što se tiče igrača, oni su izgubili podršku navijača. Na meču sa kragujevačkim Radničkim (1:1) bila je mizerna poseta kao nikad ranijih godina. Na stadionu se okupilo tek 247 gledalaca, tvrdi Sportski žurnal, nakon što je pobrojao sve koji su došli na stadion.

Bojkot Grobara jer traže ostavke članova uprave, uz loš termin meča, s obzirom na to da je odigran u ponedeljak od 14 časova, doprineli su katastrofalnom odzivu. Računajući samo publiku bilo je 247 navijača, od čega samo 25 na južnoj strani gde su najtvrdokornije pristalice.

Sredinom prvog poluvremena Žurnal je kreirao tačnu sliku:

Tribine: Jug – 25 (plus 2 redara), Zapad – 96 (plus 19 redara), Istok – 125 (plus 14 redara), Sever – 1 (plus 1 redar);

Informer

 

Lože: Istok – 64, Zapad – 109 (plus 1 redar);

Teren: Fotoreporteri / kamermani – 10, redari – 33, vatrogasci – 5, medicinari – 4, službena lica – 5, skupljači lopti – 7.

Informer

 

Posle odlaska Gordana Petrića, Partizan je morao da reaguje ekspresno, a zamena je došla iz postojećih redova, odnosno iz filijale Teleoptika. Vođenje "optičara" bio je prvi i jedini samostalan posao u trenerskoj karijeri Igora Duljaja. 

On će biti treći trener Partizana ove sezone. Ekipu je u junu prošle godine preuzeo Ilija Stolica, ali je smenjen posle svega dva meseca zbog očajnih rezultata. Nasledio ga je Gordan Petrić i verovalo se da će to biti poslednja šok terapija ove sezone u Humskoj, ali je ipak usledila nova promena trenera.

Bonus video