01.03.2023.

15:26

Foto: Starsportphoto

Sport

OBRADOVIĆ PRED ALBU! To što su POSLEDNJI ništa ne znači! Evo ko daje RITAM Berlincima!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da pozicija Albe na tabeli Evrolige "ništa ne govori" i dodao da "imaju kvalitet i mogu veoma dobro da igraju".

- Prvu utakmicu smo igrali baš protiv Albe i ubedljivo smo poraženi. Osim važnosti meča i to treba da nam bude dodatni motiv. Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju - rekao je Obradović, a preneo klub.

Najtrofejniji evropski stručnjak je do tančina analizirao igru Berlinaca.

- Ritam im daju plejmekeri. Pokriveni su na svim pozicijama, mogu da igraju sa pokretljivim peticama, a mogu i sa dominantnim igračem od 220 cm. Na sve to smo se pripremili i reagovaćemo bolje nego u prvom kolu kod njih - dodao je šef struke crno-belih.

Informer

Kevin Panter i Obradović

Partizan je trenutno na šestom mestu na tabeli Evrolige sa skorom od 13 pobeda i 12 poraza, a Alba je na poslednjoj poziciji sa sedam pobeda i 18 poraza.

- Oni će doći spremni da odigraju dobru utakmicu. Pozicija na tabeli ne govori koliko su dobar tim. Ubedljivo su nas pobedili u rvom meču, i to nam je dodatna motivacija. U prošlom kolu su pobedili u Beogradu i sada se vraćaju sa istom željom. Moramo da budemo spremni - istakao je kapiten Partizana Kevin Panter.