Autor: Informer.rs

03.03.2023.

07:18

Foto: informer

Sport

IZVINITE, NISAM ZNAO DA JE DERBI! Avramović ne prati srpski fudbal, samo Premijer ligu! (VIDEO)

Avramović je bio najefikasniji u pobedničkoj ekipi sa 19 poena, Kevin Panter je dodao 16, dok je Zek Ledej upisao 13 poena.

Partizan je na šestom mestu Evrolige sa 14 pobeda i 12 poraza, a Alba je na poslednjem 18. mestu sa skorom 7/19.

As  crno-belih je posle meča pričao o fudbalu. Nije znao da se u petak na "Marakani" (19.00, Arena) igra večiti derbi, ali je svakako poželeo fudbalerima Partizana da pobede.

 Izvinite, nisam znao da se igra derbi! Od fudbala pratim samo Premijer ligu i Mančester - rekao je Aleksa Avramović i nasmejao se:

- Želim da podržim igrače, težak je momenatm trener je otišao, imalu su bilan poraz  od Šerifa. Svim srcem smo uz njih. 

Crno-beli su se vratili na pobednički kolosek.

- Imali smo dva poraza protiv Zvezde u Kupu i Fenerbahčea, da je to bila jedna utakmica na veliki broj poena, gde je Gudurić svojim potezima rešio utakmicu, ali nije nas to omelo. Alba je izuzetno nezgodan tim, pozicija na tabeli imaju dosta povređenih igrača, sad kad su došli u pravom sastavu videli ste koliko mogu da budu nezgodni. Predvođeni su Lukom Sikmom koji godinama jedan je od najboljih godinama u Evroligi. Odlepljivali smo se na +24, vraćali su se, nisu se predavalli, ali mislim da je naša treća četvrtina prelomila, gde smo stisli odbranu i dozvolili im samo devet poena da postignu - rekao je Avramović.