Autor: Informer.rs

15.03.2023.

16:10

Foto: Starsportphoto

Sport

IAKO PIT BUL NIJE U DOBROJ FORMI, MOŽE DA VAS IZUJEDA! Ledej ZAGRMEO pred gostovanje ŠAMPIONU Evrope!

Uspeo je Partizan da dođe do dragocene pobede u Italiji protiv Virtusa, a potom i savlada Crvenu zvezdu u ABA ligi. Crno-beli su u dobroj formi, a već u četvrtak ih očekuje pakleno težak zadatak protiv Anadolu Efesa. Ipak, Zek Ledej ističe da će njegova ekipa ići na pobedu u Istanbulu. 

- Idemo da igramo jako, da odradimo ono što moramo. Borićemo se, imali smo tešku utakmicu u derbiju, ali pokazali smo karakter. Rasetmo kao tim i tako treba da nastavimo - rekao je Zek Ledej. 

Trostruki prvak Evrope ove sezone igra ispod očekivanja, imaju skor 14-14 i još uvek nisu obezbedili plasman u plej-of. Ipak, pobeda protiv Partizana mogla bi da ih vrati u trku za doigravanje na šta je ukazao i centar crno-belih. 

- Iako pitbul nije u dobroj formi, opet može da vas izujeda. Moramo da se pripremimo i znamo šta nas tamo očekuje. Imaju talentovane igrače koji su dugo zajedno. Moramo sa da se borimo i slušamo trenera. Protiv koga god da igramo, on ima ceo oporavljen roster - jasan je bio košarkaš Partizana, a potom dodao da je borba za "Top 8" prilično uzbudljiva budući da je nekoliko timova u ravnopravnoj trci za prolazak u plej-of. 

Informer

- Ja lično ne pratim rezultate drugih timova, fokusiran sam na ono što naš tim mora da uradi. Mnogo toga se menja iz dana u dan, imamo dosta utakmica u ovo mesecu. Moramo da budemo foksuriani na sebe - podvukao je Ledej. 

Partizan uoči gostovanja Efesu ima skor 15 pobeda i 13 poraza i sedmi je na tabeli. Isti rezultat imaju Baskonija, Makabi i Žalgiris.