Autor: Informer.rs

16.03.2023.

00:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

BOLI ME... NISMO IMALI PRISTUP KAO ZVEZDAŠI! Krželj RAZOČARAN nakon poraza u DERBIJU!

Parni valjak mleo je svoje rivale tokom čitave sezone, a posebno u 2023. godini. Dobio je Dario Krželj dva ogromna pojačanja u vidu Vuka Lazovića i Mladena Šotića kako bi se "pobio" sa Vojvodinom za trofeje u Srbiji. 

Partizan je napravio veliki skalp i u Evropi pošto je na Banjici srušio slavni Vardar, ali je onda, na iznenađenje mnogih, Parni valjak ostao bez goriva... Crno-beli su doživeli težak poraz u 32. večitom rukometnom derbiju protiv Crvene zvezde, a trener Dario Krželj bio je izuzetno nezadovoljan zbog toga. 

- Boli me što moji igrači nisu imali pristup kao zvezdaši. Ne znam zašto je tako. Na poluvremenu je ispred mene prošao Miloš Bujišić. Jedva je disao. Rekao sam igračima u svlačionici da će oni da daju 100 odsto i tako je bilo. Čestitam im na pobedu. Na kraju smo dobro i prošli. Nismo ništa ispoštovali što smo se dogovorili, gde smo rekli da golman Jelić brani. Veliki pad za nas - rekao je trener Partizana.

Informer

Ipak, nadaju se u Humskoj da bolan poraz od Partizana neće mnogo pokvariti ovosezonske ambicije. Crno-beli su sada četvrtoplasirani sa isto bodova koliko ima i Dinamo, ali Pančevci imaju bolju gol razliku. Glavni cilj biće izbeći Vojvodinu u polufinalu plej-ofa domaće ARKUS lige. 

Crno-bele već u narednom kolu očekuje još jedan težak izazov budući da na Banjicu stiže izuzetna ekipa Dubočice. Leskovčani su u seriji od tri pobede i sjajno igraju od kako je brigu o timu preuzeo Đorđe Teodorović.