Autor: Informer.rs

16.03.2023.

16:07

Foto: Starsportphoto

Sport

LESOROVOM SAIGRAČU JE NASILNIČKO PONAŠANJE SMEŠNO... Francuz dobio PODRŠKU!

Veliku buru izazvala je nepotrebna reakcija Matijasa Lesora nakon derbija u ABA ligi. Centar Partizana je nakon utakmice fizički nasrnuo na Filipa Petruševa, tom prilikom ga i udario pesnicom na šta se nadovezao rat saopštenjima iz oba tabora. 

Crvena zvezda je danas podnela krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora, Filip Petrušev je juče bio u prostorijama MUP-a nakon što je dobio poziv iz policije i utisak je da je čitava situacija otišla predaleko. 

Upravo je to bila glavna tema košarkaške javnosti prethodnih dana, a sada se oglasio i saigrač Matijasa Lesora Vensan Poarije. Centar Real Madrida na Tviteru je prokomentarisao vesti da je Zvezda podnela krivičnu prijavu protiv Francuza.

- Umirem od smeha, tako znaš da te se plaše - napisao je Poarije i tagovao Matijasa Lesora u komentaru. 

Matijas Lesor ove sezone igra sjajno u dresu Partizana, ali je već nekoliko puta skretao pažnju na sebe nedoličnim ponašanjem na utakmicama. Tokom meča u polufinalu Kupa Radivoja Koraća nasrnuo je na Fakunda Kampaca, a prethodno se slikao sa uvredljivim transparentom na kojem se našao srpski reprezentativac Nikola Kalinić.