Autor: Informer.rs

31.03.2023.

17:51

Foto: Starsportphoto©

Sport

ISTORIJSKA ŠANSA ZA PARTIZAN! Evropski VELIKAN žestoko OSLABLJEN dolazi na megdan crno-belima!

Godinu dana prošlo je od kako je SEHA liga izgubila svaki smisao. Rat na teritoriji Ukrajine potpuno je obesmislio regionalno rukometno takmičenje koje će ove sezone još više izgubiti na popularnosti pošto je Vesprem rešio da se za trofej u SEHA ligi bore juniori! 

Mađarski velikan želi da prekine post u Evropi i napadne pehar Lige šampiona. Zbog toga, četa Momira Ilića želi da zapostavi takmičenje u SEHA ligi te je Vesprem rešio da se u četvrtfinalu bori njihova juniorska ekipa koja će pokušati da izađe na kraj sa Partizanom. 

Crno-beli su zbog najslabije gol-razlike završili kao treći u svojoj grupi iza Tatrana i Vardara. Zbog toga, žreb ih je spojio sa Vespremom. Za mnoge je bio to i kraj takmičenja, ali nakon odluke mađarskog velikana prolaz na završni turnir mogao bi da bude moguć za četu Darija Krželja. 

Informer

Vesprem će na megdan Partizanu poslati juniorski sastav do 21 godine što svakako daje šansu crno-belima. Još uvek nije poznato da li će Mađari tom sastavu dodati igrače iz prvog tima, ali svakako da je situacija značajno lakša za  Partizan. 

Vesprem dolazi u Beograd 5. aprila sa juniorima, a prvi tim će da se sprema za finalni turnir Kupa Mađarske. Revanš je na programu 18. aprila i po svemu sudeći Vesprem će i taj meč igrati u podmlađenom sastavu!