Autor: Informer.rs

10.04.2023.

13:43

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAJVERNIJI GROBARI MOGU DA ODAHNU! Sezonske ulaznice važe za utakmice ČETVRTFINALA EVROLIGE

Košarkaši Partizana u petak su velikom pobedom u Monaku obezbedili plasman među osam najboljih evropskih ekipa, ali euforiju su nakratko prekinule neprijatne glasine, da sezonske ulaznice neće važiti u toj fazi takmičenja, prenosi "Mocart sport".

Informer

Ta praksa je uobičajena maltene u svakom evropskom klubu, s obzirom da se otvara prilika za dodatnu zaradu.

Tim povodom, pojedinci su preko društvenih mreža pustili priču da će isto biti u slučaju košarkaškog kluba Partizan i da će krenuti ogromna borba za mesto u beogradskoj "Areni".

Ipak, prema tvrdnjama portala "Mocart sport", uprava Partizana ne razmišlja tako i vlasnici oko 11.500 sezonskih ulaznica moći će da prisustvuju mečevima TOP osam faze.

Informer

 

Ostatak, oko 8.000 ulaznica, biće na raspolaganju navijačima Partizana. Podsetimo, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da je ogromno interesovanje za mečeve crno-belih i da bi mala bila dvorana i od 30.000 mesta.

Da "Arena" može da primi 30.000 gledalaca siguran sam da bi svaka utakmica bila puna. Za 17 utakmica u Evroligi imali smo 300.000 navijača. Ako bude protiv Panatinaiksa više od 17.000 ljudi biće to apsolutni rekord Evrolige. Večeras imamo priliku da oborimo i rekord ABA lige, da pređemo 100.000 navijača u domaćem takmičenju. Kada se završi sezona, sa top osam fazom, sa ABA ligom i KLS, imamo šansu da pređemo cifru od 500.000 navijača koji su uživo gledali Partizan - rekao je Mijailović