Autor: Informer.rs

21.04.2023.

17:03

Foto: Starsportphoto

Sport

NBA AS POMOGAO PARTIZANU! Stigla VELIKA UPLATA na račun CRNO-BELIH! Akciju za otplatu duga podržao i proslavljeni VATERPOLISTA!

Započeo je Partizan pre dva dana akciju pod nazivom "Jedan Partizan imamo" u cilju prikupljanja novca za otplatu poreskog duga u visini od 7.000.000 evra. Veliki broj navijača odazvao se na startu, a među donatorima su i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski, te proslavljeni vaterpolista Duško Pijetlović. 

Svi koji su donirali minimum 3.000 dinara od kluba će dobiti majice sa potpisima svih igrača kao i člansku kartu za narednu godinu. Predsednik kluba Ostoja Mijailović je tokom gostovanja na RTS-u istakao da će i svaki član Upravnog odbora takođe izdvojiti određena sredstva kako bi dug što pre bio otplaćen. 

Informer

Košarkaš Oklahome je poznat kao veliki navijač Partizana i bio je gost na nekoliko utakmica Partizana ove sezone. Tačnih informacija o visini njegove donacije nema, ali po pisanju "Telegrafa", srpski reprezentativac je uplatio 10.000 dinara na ime akcije "Jedan Partizan imamo". 

Sa druge strane, Duško Pijetlović redovan je na utakmicama Partizana u svim takmičenjima, ima sezonsku kartu, a mesto mu je odmah pored klupe crno-belih stoga ne čudi činjenica da je proslavljeni srpski vaterpolista rešio da pomogne voljenom klubu.