Autor: Informer.rs

25.04.2023.

20:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

SUROVO! PARTIZAN OSVOJIO TRIPLU KRUNU! Crno-beli prekinuli DOMINACIJU Vojvodine!

Šest godina surovo je Vojvodina vladala srpskom odbojkom, ali je dominaciji na kraj stao Partizan. Crno-beli su posle 12 godina posta ponovo šampioni države pošto su u finalnoj seriji plej-ofa slavili sa 3:0 u maloj dvorani SPENS-a! 

Partizan je i u trećoj utakmici bio bolji od Vojvodine, a Lale su na svom parketu uspele da dođu samo do utešnog seta. Poveo je domaćin sa 1:0, usledio je surovi preokret koji crno-belima ove sezone donosi triplu krunu, prvu u istoriji kluba! 

Informer

Partizan je bio daleko bolji rival na startu meča, ali se Vojvodina nije predavala. Uspeli su crveno-beli iz Novog Sada da preokrenu i povedu, ipak, to je označilo i kraj finalne serije budući da su crno-beli dodali gas i razbili rivala. 

Četa Bojana Janjića ove sezone osvojila je Superkup Srbije, prvi put u istoriji, dok su nekoliko meseci kasnije odbranili i trofej u Kupu. Na putu ka trofeju u Superligi Srbije crno-beli su eliminisali Crvenu zvezdu posle prave drame i pet mečeva, potom i Radnički, a šlag na tortu bila je "metla" šampionu - Vojvodini!