Autor: Informer.rs

26.04.2023.

22:44

Foto: Starsportphoto©

Sport

PANTER ĆE SLEDEĆE SEZONE IGRATI U NBA LIGI! Amerikanac ODUŠEVLJEN kapitenom PARTIZANA! Već ga seli "PREKO BARE"!

Glavna figura svih evropskih medija danas je Kevin Panter. Kapiten Partizana trojom u poslednjoj sekundi meča rešio je pitanje pobednika u prvom duelu četvrtfinalne serije Evrolige i doneo crno-belima ogroman trijumf protiv Real Madrida. Bio je Amerikanac izuzetno raspoložen tokom čitavog susreta, a njegova sjajna forma traje od januara ove godine. 

Hvalospevi na račun Kevina Pantera dolaze sa svih strana, Španci su ga već "ubacili" u reprezentaciju Srbije, a sada se oglasio i američki košarkaš Malkolm Dilejni. Jedan od najboljih plejmejkera u istoriji Evrolige uveren je da će kapiten Partizana naredne sezone nastupati u NBA ligi. 

- Ponosan sam na mog malog brata KP. Trebalo bi i dalje da je u Milanu - napisao je Malkolm Dilejni. 

Jedan od Tviter korisnika istakao je kako bi Panter morao da dobije šansu u NBA ligi, a bivši as Atlante ima isto mišljenje i uveren je da će Amerikanac iduće sezone dobiti šansu u najjačoj ligi sveta. 

Informer

- Znamo kako to ide. Biće, pustite ga da dođe do toga. Sledeće godine će biti tamo - dodao je Dilejni. 

Kevin Panter je duel protiv Real Madrida završio sa 26 poena, šest asistencija i tri skoka čime je poneo epitet najboljeg igrača utakmice. Šansu da ponovo sjajnu partiju imaće već sutra od 20:45 kada na programu bude drugi meč četvrtfinalne serije.