Autor: Informer.rs

26.04.2023.

18:02

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEMA ODBRANE, IDEMO U NAPAD! Duljaj ZAGRMEO pred 170. večiti derbi!

Izuzetno nepovoljna situacija u Humskoj dočekaće fudbalere Partizana na 170. večitom derbiju. Crno-beli su peti na tabeli, neće imati podršku navijača, a na stadion im stiže Crvena zvezda koja je za vikend osvojila šestu uzastupnu titulu u Superligi Srbije. 

Ipak, u Humskoj ističu da predaje nema već da će do kraja sezone pokušati da ostvare što bolje rezultate. Trener Igor Duljaj pojavio se pred kamerama "TV Arena sport" i najavio 170. večiti derbi. 

- Bilo je mnogo oscilacija, posebno ako se setimo prvog derbija. Zvezda nas je nadigrala u prvom poluvremenu, u drugom smo bili bolji. Dolaze kao šampioni, rasterećeni su, dolaze da igraju i pokažu zašto su prvi. Mi smo u teškoj situaciji, to sam nekoliko puta rekao, moramo da se izvučemo iz ove situacije - rekao je Igor Duljaj. 

Informer

Na utakmici neće biti navijača, ali Duljaj ističe da će svi oni koji vole Partizan bodriti crno-bele makar kraj malih ekrana. 

- Moramo da damo sve od sebe, igramo bez publike, ali oni koji vole Partizan očekuju dobar rezultat. Nema defanzive danas, samo napred - dodao je trener Partizana.