Autor: Informer.rs

27.04.2023.

08:25

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAVIJAČI PARTIZANA BRUTALNI: Derbi više nije praznik fudbala! Smor!

Crno-beli su se osvojenim bodom izjednačili na četvrtom mestu prvenstvene tabele sa novosadskom Vojvodinom. Do kraja prvenstva predstoji im borba za izlazak u Evropu naredne sezone.

Odigrala je ekipa trenera Igora Duljaja jednu od boljih utakmica ovog proleća. Imala je nekoliko dobrih prilika da stigne do pobede, međutim nisu crno-beli uspeli da to materijalizuju. Najizgledniju priliku u prvom poluvremenu promašio je Fuseni Dijabate koji je sa visine penala loptu prebacio preko gola, dok su na drugoj strani Aleksandar Pešić i Aleksandar Katai imali takođe povoljne situacije. Pešić je zakasnio na loptu, dok je Katai šutirao pored gola sa pet metara posle serije driblinga.

Informer

 

Ponosan sam na igrače, na način i pristup utakmici, kako smo odigrali ovaj derbi bez publike. Imali smo mnogo šansi, nismo ih iskoristili, ali i pored toga sam zadovoljan. Ekipa ima psihološku barijeru i najvažnije je da nju prevaziđemo, zbog nje smo u dugačkoj seriji bez pobede. Igrali smo protiv najjače ekipe u ligi, pokazali smo da možemo da se nosimo sa njima, ovo je pokazalo da možemo mnogo bolje do kraja sezone - izjavio je Duljaj posle meča.

"Delije" su besne na igrače crveno-belih, koji opet nisu uspeli da pobede ljutog rivala, u Humskoj od februara 2016.godine ne znaju za slavlje. S druge strane, navijači crno-belih uglavnom su zadovoljni igrom svog tima.

Nisu mogli navijači "parnog valjka" a da ne pomenu košarku u kojoj Partizanu trenutno ide mnogo bolje.

Navijači crno-belih peckaju komšije posle remija. 

Bonus video