Autor: Informer.rs

28.04.2023.

07:38

Foto: printscreen

Sport

ŠPANCI OBJAVILI SNIMAK! Evo kako je SVE POČELO i kako se završilo LUDILO i HAOS između košarkaša Partizana i Reala! (VIDEO)

Renomirana španska "Marka" je na društvenim mrežama objavila snimak kompletne tuče na kojoj se može videti skandalozno ponašanje igrača Reala, haos kakav se ne pamti na utakmici Evrolige, a retko ko je uspeo da uoči kako je sve počelo i šta se dešavalo od početka do kraja, dok nije nekoliko puta pregledao video!

Na 100 sekundi pre kraja utakmice došlo je do nestvarne tuče na terenu, nakon što je Ljulj napravio grub prekršaj na Panteru, kapiten crno-belih je odgovorio na isti način, a onda je krenuo haos! Igrač Reala Geršon Jabusele je naleteo na Pantera, a zatim je rvačkim, bolje reči uličarskim zahvatom oborio Egzuma, koji se tom prilokom povredio, a zaradio je i veliku posekotinu na ramenu! Jabusele je odmah otčao sa terena i otišao u svlačionicu, a ludnica je nastavljena!

Igrači su se tukli praktično ne gledajući ko koga udara, a zatim su na teren izašli redari i policija i razdvojili košarkaše koji su se povukli na klupe dok su sudije pregledale snimke.

Arbitri su prekinuli meč pa je Partizan zasluženo pobedio, a Egzum je uz pomoć saigrača izašao sa terena, da bi se jutro nakon incidenta i oglasio.

Crno-beli su u sjajnoj poziciji jer se serija igra na tri pobede, pa je Partizan sada na korak od plasmana na fajnal-for sa ostvarena dva trijumfa u gostima.