Autor: Informer.rs

28.04.2023.

09:10

Foto: EPA

Sport

HRVATI BRUJE O TUČI U MADRIDU! Partizanovci su MLATILI Musu, Hezonja je hteo da mu pomogne, a ONDA...

Košarkaši Partizana razbili su Real u drugoj utakmici Top 8 faze Evrolige i poveli sa 2:0 u seriji, a region bruji o dešavanjima sa meča.

Tako je hrvatski "Index" sa tekstom koji ima naslov "Partizanovci su mlatili Musu. Hezonja mu je krenuo pomoći, ali tada se dogodio šok" bio blagonaklon prema većini igrača Reala, a praktično su osuđeni igrači srpskog tima.

- U fajtu su učestvovali igrači obe ekipe, a krenulo je guranjem. No ubrzo je eskaliralo u masovnu tuču. Džanan Musa, bosanska zvezda Reala, dobio je udarac od Pantera, a  zatim je Musu sa leđa na pod bacio Lesor. Hezonja je krenuo u zaštitu saigrača i pokušao da udari Pantera - piše hrvatski medij i dodaje:

- U tom trenutku dogodio se najgori napad u tuči. Jabusele, četvorka Reala, visok dva metra i težak 123 kilograma, sa leđa je uhvatio Egzuma i brutalno ga zakucao na pod. Najbolji partizanovac i igrač utakmice teško je povređen, a  nakon što se tuča smirila, sudije su isključile toliko igrača da ih nije ostalo dovoljno za završetak meča, koji je onda morao da bude prekinut - piše Index.