28.04.2023.

18:01

Foto: EPA

Sport

PANTER POSLAO VAŽNU PORUKU! Partizanov kapiten NIJE MOGAO DA ĆUTI!

On je istakao duboko žaljenje zbog svega što se dogodilo, a dodao je da je pričao sa igračima Reala i da su svi saglasni u tome da ovakav incident ne sme da se ponovo.

Istakao je i da se nada da će im biti omogućeno da završe sezonu na terenu.

- Emocije su uzele najbolje od mene juče. Žao mi je zbog svog ponašanja i izvinjavam se svom timu, našim protivnicima, navijačima i Evroligi. Naš tim ove godine ima istorijske rezultate nadam se da smo sposobni da završimo sezonu na terenu. Svi učimo iz grešaka. Već smo pričali sa nekim igračima Real Madrida posle utakmice i svi želimo da budemo sigurni da se indicent kao ovaj neće ponoviti nikada više. Molim naše navijače da nam pomognu da situacija ne eskalira i da pokažemo ko smo i da kao klub presentujemo najbolji mogući stav naredne nedelje u Beogradu.

Međutim, malo nakon njegovog oglašavanja na Tviteru, Evroliga je donela odluku o suspenzijama.

Panter je dobio suspenziju od dve utakmice, a Lesor neće moći igrati jedan meč, a suspenziju su dobili i igrači Reala Geršon Jabusele (5) i Gabrijel Dek (1)

To znači da ako Partizan pobedi Real u Beograd, Kevin Panter neće moći igrati u polufinalu fajnll-foura, što je svakako veliki udarac za crno-bele.