Autor: Informer.rs

28.04.2023.

18:32

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAVIJAČI POLUDELI POSLE EVROLIGAŠKE KAZNE! Sramota! Kukaćete ZBOG OVOGA! Budi se INAT!

Najavila je Evroliga žestoke kazne zbog tuče na utakmici Partizana i Real Madrida, a danas je elitno takmičenje objavilo kako će izgledati konsekvence povodom svega što se desilo u Španiji. Utisak je da su crno-beli prošli gore pošto će na trećoj utakmici biti lišeni pomoći Matijasa Lesora i Kevina Pantera, a kapiten neće biti na raspolaganju ni za četvrti meč. 

Zbog toga, navijači Partizana izuzetno su nezadovoljni odlukom Evrolige budući da su crno-beli, utisak je, daleko gore prošli od Reala. Geršon Jabusele neće imati pravo nastupa za narednih pet utakmica, dok će Gabrijel Dek propustiti prvi susret u Beogradu.

Ova odluka izazvala je revolt navijača Partizana, koji su odmah u komentarima na profilu Evrolige počeli da pišu koliko su ogorčeni ovakvom odlukom. Mnogi se pitaju koliko je elitno takmičenje dobilo novca od Blankosa da oslabe crno-bele za naredne dve utakmice koje će se igrat u Beogradu. 

- Kukaćete zbog ovoga, proradiće grobarski inat, zgazićemo sve u inat svima! Partizane napadaj - jedan je od komentara.

Informer

Da stvar po Partizan bude gora, još uvek nije poznato koliko je ozbiljna povreda Dante Egzuma. Australijanac je na štakama napustio dvoranu, potom se uz pomoć pomagala šetao po aerodromu, a čini se da ga na trećem meču neće biti u sastavu. 

- Samo pet utakmice za potez koji je zabranjen i u MMA? Sramota - napisao je drugi navijač Partizana.