Autor: Informer.rs

30.04.2023.

11:37

Foto: Starsportphoto

Sport

RASTE EUFORIJA! VUJOŠEVIĆ JE REKAO DA ĆE BITI 3:0 ZA CRNO-BELE: Prisustvujemo ispisivanju istorije

Iskusni stručnjak kaže da je pre poečtka serije očekivao Partizanov prolaz sa 3:0. Košarkaši Partizana posle dva meča vode sa 2:0, a posle haosa i tuče u Madridu čeka ih spektakl pred "grobarima" u Areni (utorak, 20.30). 

Partizan će u trećoj utakmici zbog kazni biti bez Matijasa Lesora i Kevina Pantera. Ali, Vujošević veruje u pobedu crno-belih. 

Informer

 

- Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru... - rekao je za Kurir Duško  Vujošević.

Na fajnal-foru je sve moguće.

- Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije.

Informer

 

Vujošević je imao i poruku za navijače Partizana, koji bi u slučaju najmanjeg incidenta u utorak mogli skupo da koštaju svoje ljubimce.

- Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo -  poručio je Vujošević.