Autor: Informer.rs

01.05.2023.

09:00

Foto: Starsportphoto

Sport

LESOR EMOTIVAN! Pričaću unucima o ovome! Ljubimac GROBARA progovorio i o Jokiću i Embidu!

Crno-beli ove sezone igrao sjajno na svim frontovima, a ljubimac navijača Matijas Lesor ističe da će o ovoj sezoni pričati naslednicima i unicima.

- Sigurno je da ću se ove sezone sećati dok sam živ. Nisam mogao ni da pomislim da će ovako nešto da mi se dogodi u profesionalnoj karijeri. Ljubav i podrška koju mi svakodnevno pružaju navijači, kao i sve što sam prošao sa saigračima na terenu je nešto čega ću se rado prisećati za 20-30 godina. Ovo će zauvek biti stranica u knjizi mog života. Ne znam koliko će dugo da traje, ali je definitivno ona koju ću pričati svojim unucima- ističe Lesor.

Informer

 

Matijasa Lesora neće biti u trećoj utakmici Partizana i Reala u četvrtfinalu Evrolige, ali to ne sprečava Francuza da bude u euforiji zbog celokupne sezone. Dotakao se i MVP trke u NBA ligi.

- Znam da, ako kažem Embid, ljudima u Srbiji se neće svideti (smeh). Zato i neću nikome dati glas, ali mogu da kažem da su i Nikola Jokić i Džoel sjajni košarkaši. Sreća je za ostale igrače, ne samo navijače, da mogu da gledaju tako dva fenomenalna centra svako veče. Mene lično inspirišu - rekao je Lesor.