Autor: Informer.rs

01.05.2023.

13:34

Foto: Starsportphoto©

Sport

MOŽEMO DA BUDEMO DEO ISTORIJE! Madara TRESE EUFORIJA pred duel sa Realom! Anđušić spreman da odmeni Pantera! (VIDEO)

Odradili su crno-beli poslednje pripreme pred duel sa Real Madridom. Jedan deo treninga bio je otvoren za medije, a košarkaši Partizana razgovarali su se medijima. Jedan od igrača koji bi mogao da bude ključan faktor je i Jam Madar. 

Mladi Izraelac igra sve bolje, a sutra će morati da ponese znatno veći teret u organizaciji igre budući da u sastavu zbog suspenzije neće biti Kevina Pantera. 

- Veoma važna utakmica, znamo da je bitno da seriju završimo što pre. Biće sjajna atmosfera, moramo da uradimo naš deo posla. Svi ćemo morati da igramo bolje, Lesor i Panter su važan deo našeg tima. Znamo šta nas čeka, navijači će nas gurati. Uzbuđeni smo, možemo da budemo deo istorije - rekao je Jam Madar. 

Potom se pred novinarima pojavio Danilo Anđušić. 

- Treba svi da razmišljamo kao da smo u minusu, samo tako ćemo ponoviti dobre partije. Očekuje nas težak meč, boriće se, sjajan su tim. Neće biti lako, ne dolaze sa belom zastavom, moramo da budemo maksimalno koncentrisani. Kazne su nas ujedinile, ja sam spreman da odmenim Kevina Pantera - zagrmeo je Danilo Anđušić. 

Partizan u utorak od 20:30 u Areni dočekuju Real Madrid u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Pobeda crno-bele vodi na fajnal for, dok će u slučaju poraza u četvrtak odigrati još jedan meč pred svojim navijačima.