Autor: Informer.rs

01.05.2023.

14:35

Foto: Starsportphoto

Sport

SAOPŠTENJE TSC-A ZA GROBARE! Molba iz Bačke Topole za NAVIJAČE Partizana!

Derbi trećeg kola plej-ofa Superlige Srbije igraće se večeras u Bačkoj Topoli. Drugoplasirani TSC dočekuje Partizan, a tim povodom klub sa severa Vojvodine izdalo je saopštenje namenjeno za navijače crno-belih. 

- Poštovani posetioci današnje fudbalske utakmice, imajući u vidu da je Disciplinska komisija FSS dana 27.03.2023. godine, zbog prekršaja svojih navijača učinjenih na prvenstvenoj utakmici 30. kola Super lige između FK Čukarički – FK Partizan, koji na utakmicu dođu u sopstvenoj organizaciji a sa jasno istaknutim obeležjem ovog kluba (zastavom, dresom, šalom, kapom i dr.). S tim u vezi, molimo Vas da prilikom dolaska na stadion ispoštujete napred navedeno i da na taj način na obostrano zadovoljstvo izbegnemo pojavu eventualno neprijatnih situacija u vidu zabrane prisustva današnjoj utakmici. Unapred zahvalni, FK TSC - navodi se u saopštenju TSC-a. 

Navijači Partizana pravili su probleme na meču sa Čukaričkim zbog čega je utakmica i prekinuta. Devet dana kasnije na Banovom brdu nije bilo navijača, a kazna je podeljena i na večiti derbi koji je u sredu igran bez prisustva publike. 

Informer

Crno-beli danas imaju imperativ pobede kako bi ostali u trci za drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Sa druge strane, TSC bi trijumfom pratkično "osigurao" vicešampionski poziv. 

Partizan je trenutno na petom mestu, dok je TSC drugi. Utakmica u Bačkoj Topoli počinje u 19 časova.