Autor: Informer.rs

02.05.2023.

18:20

Foto: EPAIMAGES

Sport

ŠPANCI U NEVERICI ZBOG PRIZORA ISPRED ARENE! Srpska VOJSKA spremna za RAT (VIDEO)

Utakmica između košarkaša Partizana i madridskog Reala večeras u Areni (20.30, Sport klub 1) nosi etiketu visokog rizika, a Španci su ostali u neverici kada su videli na koji način se srpska policija priprema za treći duel plej-ofa Evrolige!

Kamere televezije "El Čiringito" snimile su kako pripadnici Žandarmerije uzimaju punu opremu i spremaju se da uđu u našu najveću halu, gde će biti zaduženi da spreče da dođe i do najmanjeg incidenta.

"Vojska Srbije spremna za rat. Ovako se pripremaju za rat", piše na Tviter nalogu televizije "El Čiringito", uz objavljeni video-snimak.

Nema sumnje da igrače "kraljevskog kluba" u Beogradu očekuje paklen doček od strane domaćih navijača, posle svega što se dešavalo na drugom meču u Madridu i nesportskog ponašanja u finišu. Tada je izbila opšta tuča na parketu, koju je izazvao Serhio Ljulj grubim faulom nad Kevinom Panterom, posle čega je pesničenje započeo Gabrijel Dek, a Geršon Jabusele krvničkim zahvatom povredio Dantea Egzuma.

Informer

 

Crno-beli u četvrtfinalnoj seriji najjačeg takmičenja vode sa 2:0 u pobedama, a ukoliko i večeras slave, obezbediće prolaz na fajnal-for u Kaunasu (od 19. do 21. maja).