Autor: Informer.rs

02.05.2023.

22:45

Foto: Starsportphoto

Sport

TRAŽIĆU OD DOKTORA MOME DA OBJAVI SNIMAK DANTEOVE POVREDE! Obradović posle poraza od Reala OTKRIO ŠTA JE FALILO PARTIZANU!

Na pres-konferenciji posle utakmice trener crno-belih Željko Obradović realno je sagledao utakmicu:

- Čestitam Realu na pobedi. Sitni detalji su odlučili utakmicu. Imali smo problema u napadu, ali imamo još jednu utakmicu na našem terenu i još jedan neverovatan meč. Veoma sam ponosan na naše navijače, mnogi su komentarisali da Real čeka pakao, i neke ružne stvari, ali ništa se nije dogodilo - rekao je Obradović na početku pres-konferencije i na postavljeno pitanje da li je pravio plan za Tavaresa, s obzirom na to da Lesor nije mogao da igra zbog suspenzije odgovorio:

- Moj plan nije bio vezan za jednog igrača nego za celu utakmicu. Ponavljam naš problem nije bila odbrana nego napad. 

Usledilo je pitanje vezano za Egzuma i povredu Avramovića tokom meča:

- Što se tiče Egzuma pojavile su neke interpretacije, a ja ću da zamoilim našeg doktora Momu Jakovljevića da pustiu sliku kako je užasno izgledala ta povreda. On je želeo da pomogne i hvala mu na tome. Što se tiče Alekse požalio se na povredu, tačno je, ali ne znam šta je sa njim. 

Informer

Prokomentarisao je strateg Partizana šta je uticalo na poraz...

- Nismo imali dobre odluke u napadu, ni ekstra pas ono što nas krasi. Imali smo tri šuta Trifunović, Anđušić, Avramović ishitreni šutevi i posle toga nismo imali taj pas više. I to je bio razlog što smo u drugoj četvrtini i poluvremenu igrali usporeno.

Ne krije Obradović da je ponosan na svoje igrače:

- Ponosan sam na sve ovo sto moji igrači rade. Čak i večeras smo dobro igrali u datim okolnostima uz dve pobede u Madridu. Oni imaju 11 igrača koji su igrali u NBA, a posle svega nemam razloga da ne verujem u svoje igrače i želim da ponovo posaljemo odličnu sliku u Evropu i svet. Voleo bih da se plasiramo na fajnal-for, ali i da jopš jedanput pošaljemo lepu sliku.

Izneo je Žoc i svoje mišljenje o odlučujućem trenutku meča i trojci Vilijamsa Gosa:

- Igrali smo odbranu koju smo prethodno odigrali, mešutim čovek je uzeo loptu šutirao i pogodio. To je ono što on radi. Veliki igrač.

Trener Partizana je na kraju poentirao:

- Verovatno treba da se zapitamo gde se nalazimo, pobedili smo dve utakmice u Madridu i vodimo. Šta još da uradimo osim da verujemo u svoju budućnost - zaključio je Željko Obradović.