Autor: Informer.rs

03.05.2023.

13:01

Foto: Starsportphoto

Sport

MINUT ĆUTANJA I BEZ MUZIKE U ARENI! Zbog TRAGEDIJE meč Partizana i Reala igraće se pod ovim uslovima!

Kako je potvrđeno iz kluba, u četvrtak u Areni neće biti ni muzike niti uobičajenog spektakla koji prati Partizanove utakmice.

Dečak (14) je pucao u sredu u školi na Vračaru i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja, saopštio je MUP. Sedmak je upao na čas istorije i počeo da puca na đake.

Ministar prosvete Branko Ružić saopštio je danas, na konferenciji za medije povodom  smrtonosne pucnjave u OŠ "Vladislav Ribnikar", da je Vlada Srbije donela odluku o trodnevnoj žalosti na čitavoj teritoriji Srbije, počevši od petka 5. maja i zaključno sa nedeljom 7. maja.

Informer

Dečak je prvo ubio čuvara, a zatim uleteo u učionicu i pucao po školskim drugovima. Kako saznajemo, dečakovi roditelji su razvedeni. 

Kako kažu upućeni, Kosta je doživeo pomračenje uma zato što je dobio jedinicu iz istorije. Inače, bio je odličan đak koji je išao na takmičenja iz biologije i matematike. 

Informer

 

Utakmica Partizan – Real, četvrta u plej-of seriji Evrolige, na programu je u četvrtak od 20:30. Srpski tim vodi 2:1 i potrebna mu je još jedna pobeda da se plasira na Fajnal-for u Kaunasu (19-21. maja).

Ako Real trijumfuje u četvrtak, igraće se "majstorica", u Madridu 9. maja.