Autor: Informer.rs

03.05.2023.

15:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

VREĐANJEM MUSE SVE STE POKVARILI! Oglasio se navijač PARTIZANA i žestoko KRITIKOVAO GROBARE! (VIDEO)

Poražen je Partizan u trećem meču četvrtfinalne serije Evrolige od Reala pred svojim navijačima. Crno-beli sada imaju prednost od 2:1 u seriji i u četvrtak će u Areni imati drugu "meč-loptu" za plasman na fajnal for Evrolige. Jučerašnji duel prošao je bez incidenata, a jedini koji je doživeo neprijatnost je Džanan Musa. 

Reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je jedan od učesnika velike tuče koja se desila na drugoj utakmici u Madridu zbog čega je bio na meti uvreda navijača Partizana. Pored zvižduka, košarkašu Real Madrida skandirano je "Musa Turčine, napuši se k*****e". Zbog toga, kritike na račun Grobara izneo je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić. 

- Navijaj za Partizan i za sport. Žao mi je i osuđujem vređanje bilo koga i psovanje. Vređanje Muse je nedolično i ja nisam deo toga kao navijač mog Partizana. Taj čin mi je pokvario sinoćni spektakl. Budimo kao do sada, najbolji navijači na svetu bez vređanja i psovki - napisao je Mustafa Jusufspahić na svom Tviteru. 

Informer

Četvrti meč igra se u četvrtak od 20.30 časova, ogromno je interesovanje i očekuje se da će dvorana biti krcata. Ostaje da se vidi kakav će doček u tom meču imati gostujući igarči, među kojima će biti Hezonja i Musa.