Autor: Informer.rs

03.05.2023.

14:52

Foto: Starsportphoto

Sport

LESOR, PANTER i LEDEJ UTUČENI ZBOG TRAGEDIJE! Košarkaši Partizana se saosećaju sa porodicama, oglasila se i Evroliga! (FOTO)

Jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Cela Srbija je u šoku, a mnogi sportisti nisu bili u stanju ni da pričaju za Informer i zamolili su nas da ih pozovemo narednih dana, a nekima je bilo lakše da se oglase putem društvenijh mreža.

Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams Gos emotivnom izjavom odao je poštu nastradaloj deci, koja su ubijena u pucnjavi u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, a to su učinili i košarkaši crno-belih Matijas Lesor, Kevin Panter i Zak Ledej.

- Košarkaška porodica Evrolige želi da izrazi saučešće žrtvama i porodicama u napadu na školu u sredu u Beogradu - stoji u objavi elitnog takmičenja.

U pucnjavi je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja, stoji u zvaničnom saopštenju MUP-a.

Takođe, šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Sve policijske snage su i dalje na terenu i intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije, navodi MUP.