Autor: Informer.rs

03.05.2023.

19:49

Foto: Starsportphoto

Sport

POTVRDA LOŠIH VESTI - AVRAMOVIĆ MORA NA OPERACIJU... Crno-beli SILNO MOTIVISANI pred duel sa Realom!

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u utorak od Reala pred svojim navijačima, ali će već sutra imati "popravni" i drugu "meč loptu" za plasman na fajnal for Evrolige. Crno-beli su poraženi u neizvesnoj završnici, a nastup od juče daje prava Željku Obradoviću da se nada pozitivnom ishodu sutra. 

- Reagovali smo kako to i inače radimo. Plej-of serija je uvek takva, igra se dan za danom. Imali smo analizu, pre svih mi iz stručnog štaba. Imam utisak da smo igrali loše u napadu, nismo imali dobar protok lopte, ali i tako je samo jedan posed odlučio. Verujem da su igrači svesni, sutra moramo mnogo bolje i pametnije - rekao je Željko Obradović. 

Danas se pojavila vest da je Aleksa Avramović doživeo prelom leve šake te da je za njega sezone završena. Srpski reprezenativac nezgodno je pao prilikom jednog duela sa Valterom Tavaresom i posle toga se nije vraćao na parket. 

Informer

- Aleksa je povredio ruku, mora u petak na operaciju. To je druga ruka, ali je problem isti kao prošle godine kada se povredio. Procene su da će biti kraća pauza, ne bih o tome. Videćemo... Desilo mu se to ponovo, nažalost, ali to je deo svega ovoga čime se mi bavimo - dodao je trener Partizana, a potom se dotakao atmosfere koja zbog tragedije koja je jutros pogodila Srbiju neće biti uobičajena. 

- Kakva god da bude atmosfera - moramo da damo sve od sebe. Potrebno je da nađemo sve ono što nosimo u sebi, ispred nas je ogromna šansa. Džejms, Dante, Zek i Kevin su već igrali fajnal for, a ostali moraju da imaju ekstra motivaciju - podvukao je Obradović.