Autor: Informer.rs

04.05.2023.

17:09

Foto: Starsportphoto

Sport

ŠOK IZ APR! PARTIZAN ODBIJEN! Crno-beli nisu ispunili sve uslove!

Dakle, pokušaj FK Partizan, na čelu sa predsednikom, Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom, Milošem Vazurom, da napusti JSD Partizan prošao je neuspešno!

Iz tog tela su poručili da nisu ispunjeni svi uslovi, a  uz obrazloženje da podnosilac zahteva nije ispunio nekoliko propisanih odredbi. 

Iz fudbalskog kluba ističu da su u pitanju sitnice, ali će sve to rešiti u toku sutrašnjeg dana. 

Prvo, propisano je da po prijemu prijave registrator proverava da li su uz prijavu priloženi dokumenti, čija je sadržina i forma određena zakonom, a uvidom u dostavljenu dokumentaciju utvrđeno je da podnosilac to nije uradio.

Informer

 
 

Takođe, iz APR navode da je propisano da Upravni odbor ima najmanje tri člana, dok u zapisniku sa sednice Upravnog odbora nije navedeno koliko tačno članova ima upravni odbor u trenutku održavanja sednice, niti je navedeno da je ispunjen kvorum za odlučivanje u skladu sa odredbom važećeg statuta.

Informer

Dalje, u "odbijenici" stoji da po prijemu prijave registrator proverava da li je uz prijavu priložen dokaz o uplati naknade za vođenje postupka registracije, za koju je propisana naknada za  u iznosu od 3100,00 dinara, a utvrđeno je da nije uplaćen pravilan iznos naknade, odnosno da je uplaćen iznos od 1.500,00 dinara.

Iako se u prvom trenutku pojavila informacija da je odbijeno JSD Partizan - nije tačno, što je potvrdio i Željko Tanasković, generalni sekretar sportskog društva.

- Mi nismo ni mogli da budemo odbijeni, jer nismo ništa ni podeneli u APR - poručio Tanasković za Kurir..