Autor: Informer.rs

10.05.2023.

10:11

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Sport

POSLEDNJE PROGNOZE! Pogledajte kvote na Partizan i Real na dan utakmice u Madridu!

Posle dve pobede u Madridu na početku ove serije, crno-beli su u Beogradu propustili dve meč lopte da obezbede plasman na fajnal-for, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu.

Real favorit

Crno-beli će u odlučujućem meču biti jači za kapitena Kevina Pantera koji je odradio suspenziju zbog incidenta na kraju druge utakmice u Madridu. Ali, ponovo crno-beli neće biti kompletni pošto se povredio Aleksa Avramović. Na drugoj strani, Real će biti bez suspendovanog Geršona Jabuselea i povređenih Gabrijela Deka i Vensana Poarjea.

Informer

 

Ono što je interesantno za ovu seriju jeste da su do sada sve utakmice dobili gosti. Prve dve u Madridu pripale su u Partizanu, a potom je naredne dve u Beogradu dobio Real.

Svetske kladionice su pred odlučujuću utakmicu prednost dale Madriđanima. I dalje je Real favorit da odnese pobedu, a kvota na njih se kreće između 1,45 i 1,57. Sa druge strane, ako biste da "odigrate" na Partizan, kvota je od 2,75 do 2,90.

Informer

 

Takođe, jedna od ove dve ekipe će ući u istoriju Evrolige. Madriđani imaju priliku da, još otkako je konstruisan plej-of u ovom formatu postanu prvi tim koji je posle 0:2 ili 2:0 dolazi do potpunog preokreta.S druge strane, Partizan će imati priliku da postane prvi tim koji će kao gost dobiti četvrtifinale u petoj seriji, posle neverovatnih 16:0 koji su domaćini do sada imali. Uključujući i trijumf Olimpijakosa u utorak veče nad Fenerbahčeom.

Pobednika večerašnjeg meča u Madridu u polufinalu fajnal-fora već čeka Barselona koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.