Autor: Informer.rs

10.05.2023.

14:26

Foto: printscreen

Sport

OLIMPIJAKOS NAVIJA ZA REAL! GRK U PANICI! ŠTA ĆEMO AKO U KAUNAS DOĐU GROBARI...

Razlog je činjenica da bi navijači Olimpijakosa mogli lakše da dođu do ulaznica za mečeve u Kaunasu.

Grk strahuje da bi u slučaju trijumfa Partizana, "grobari" okupirali Litvaniju i samim tim bi bilo mnogo teže pristalicama Olimpijakosa da napune "Žalgirio arenu".

Zvanično sva četiri tima dobijaju isti broj ulaznica, po 560. Ako se Makabi ili Partizan ne plasiraju na fajnal-for, našim navijačima će biti mnogo lakše da dođu do dodatnih karata. Španci obično ne kupe više od 300 ulaznica. Zavisiće od rezultata večeras da li možemo da dođemo do još ulaznica. Imamo 5.800 vlasnika sezonskih karata, tako da će biti teško da zadovoljimo sve - izjavio je Lepeniotis, a preneli grčki mediji.

Informer

Nikos Lepeniotis

Košarkaši Olimpijakosa plasirali su se na fajnal-for tako što su juče pobedili Fenerbahče u majstorici u Atini sa 84:72 i slavili sa 3:2 u seriji.

Fajnal-for igraće Evrolige igraće se od 19. do 21. maja u Litvaniji. Barselona čeka pobednika serije između Partizana i Reala, koji se sastaju večeras u 21.00.

Sa druge strane, Olimpijakos će na pobednika majstorice između Monaka i Makabija koja je na programu takođe večeras (20.00).