Autor: Informer.rs

11.05.2023.

00:15

Foto: printscreen/Informer

Sport

OVO BOLI! DANTE EGZUM NA IVICI SUZA! Jabusele mi se nije ni izvinio... (VIDEO)

Posle dve propuštene meč lopte u Beogradu, crno-beli nisu uspeli da i treći put u ovoj seriji slave u Madridu, pa je španski tim sa konačnih 3:2 u pobedama obezbedio sebi mesto u Kaunasu.

Dante Egzum je razočaran izašao pred novinare i odgovarao na pitanja. 

- Tako su se odigrale stvari. Razočarani smo, nismo to zaslužili. Serija se preokrenula onog momenta kada sam ja bačen na parket. Izbacili su nam dva igrača napolje u nastavku serije. Igrao sam povređen ostatak serije, šta mogu da kažem o tome?

Prokomentarisao je košarkaš crno-belih i Jabuselea, koji je nasrnuo na njega posle poraza u drugom meču, a dotakao se i Evrolige.

- Ne, ne, mislim da su oni kontrolisali čitav narativ i priču, dolazila su neka izvinjenja, a nijednom nisam dobio dirketno izvinjenje od Jabuselea. Ali oni su takvi kakvi su. Pokazali su i kakvi su na terenu. Mi ćemo se fokusirati na ABA ligu. Svi koji igraju košarku i koji su videli snimak znaju da kazna nije bila dovoljna. Svi su bili šokirani kada su videli da je samo pet utakmica. Ne igramo MMA! Šta mogu da kažem, mislim da bih se osećao bolje da se barem izvinio, ali on je to radio kroz medije. Evroliga je to progutala

U drugom poluvremenu večerašnjeg meča usledio je pad:

- Ušli smo u problem sa faulovima, oni su počeli dobro da šutiraju. 

Sigurno da je u svlačionici bio muk...

- Ovo boli. Nadali smo i očekivali da ćemo otići u Kaunas. Posebno posle 2:0 u seriji. Šta da se radi, idemo dalje, ali trebaće vremena da se vratimo na stazu...

Egzum je odgovorio i na pitanje kako ocenjuje ovogodišnju sezonu u najjačem evropskom takmičenju:

- Odlična sezona u Evroligi, imali smo uspone i padove, završili smo u šest na tabeli, tako da bilo je uspešno - zaključio je Egzum.