Autor: Informer.rs

11.05.2023.

06:33

Foto: informer

Sport

DA SE NAJEŽIŠ, OVACIJE I APLAUZI "GROBARA"! Ovako su navijači dočekali igrače Partizana! Grmi "hoćemo pobedu u derbiju" (VIDEO)

Crno-beli su u odlučujućem meču izgubili od Real Madrida sa 98:94 za konačnih 3:2 u seriji. Ali, posle teškog poraza, stigla je podrška za košarkaše Partizana.

Informer

 

Po dolasku u Beograd oko 05.00 ujutru nekoliko storona "grobara" dočekalo je na aerodromu košarkaše crno-belih. Bili su tu da im barem malo olakšaju posle teškog poraza, svesni su i navijači da su igrači dali sve od sebe, da su se borili do poslednjeg atoma snage, nisu posustajali tokom pet neverovatnih utakmica verovatno najluđe plej-of serije ikada odigrane. Grobari su svoje ljubimce i u pobedi, ali i u porazu.

Grmela je pesma navijača i pre nego što su se košarkaši i stručni štab pojavili na izlazu, a tek onda su usledili aplauzi i ovacije. 

"Hoćemo pobedu u derbiju, šampioni, šampioni", skadirali su navijači crno-belih i jasno poručili do znanja ljubimcima da su uz njih. 

Igračima posle teškog poraza nije bilo ni do čega, ali nisu mogli da ostanu imuni na ovo što su im navijači priredili. Grlili su ih "grobari" i pokušali da uteše, pokazali su im da će oni uvek biti njihovi šampioni.