Autor: Informer.rs

11.05.2023.

09:33

Foto: EPAIMAGES

Sport

ŠPANCI LIKUJU, TAMOŠNJI MEDIJI GRME: Kada se spoje sve pobede FUDBALSKOG kluba, to je manje od ovoga! Ovo se nije desilo u ISTORIJI!

"Kraljevski klub" napravio je preokret u seriji i od 0:2 za crno-bele, stigao je do 3:2 i eliminisao izabranike Željka Obradovića.

Srpski klub nije uspeo da se plasira na fajnal-for Evrolige pošto je posle neverovatne drame poražen u Madridu. Real je kao magičnim štapićem obrisao deficit od 18 poena razlike i pre svega zahvaljujući raspoloženoj "trojci" Ljulj-Fernandez-Rodrigez, ostvarili su plasman na završni turnir.

Ipak, kada se sve sabere i oduzme, Partizan može i te kako da bude zadovoljan zbog sjajne sezone u Evroligi u koju su se vratili posle dugo vremena.

Informer

 

Renomirani španski list "Marka" objavio je tekst sa upečatljivim početkom i hvalospevom na račun Reala. 

"Ako spojite sve velike pobede fudbalske sekcije Real Madrida i to je manje od ovoga što su košarkaši uradili u Vizink centru večeras. Gubili su 2-0 u seriji posle prva dva meča kod kuće i pobedili Partizan. U poslednjem petom meču su igrači Partizana imali vođstvo 59:41 u 23. minutu utakmice i na kraju je Real nadoknadio taj deficit" - piše "Marka".

Informer

 

Koliko je velika ova pobeda za Špance govori i nastavak:

"Ovo je najluđa i najintenzivnija završnica čevrtfinala možda i u istoriji košarke. Imala je sve. Ništa više niste mogli da tražite, koševe, povratke, tuču, sankcije, povrede... Real je pobedio, Partizan je izgubio", stoji u tekstu španskog lista.