Autor: Informer.rs

11.05.2023.

10:05

Foto: printscreen

Sport

REALOV SILEDŽIJA PROVOCIRAO LESORA! Jabusele posle meča utrčao na teren da se raduje (VIDEO)

Realov siledžija likovao posle trijumfa nad Partizanom (98:94)! Košarkaš "kraljevskog kluba", Geršon Jabusele (27), koji je zbog suspenzije propustio poslednja tri duela sa crno-belima u čevrtfinalu Evrolige, sinoć je tokom "majstorice" prozivao Matijasa Lesora, a na kraju provocirao i ostale igrače srpskog tima.

Francuz je zbog užasnog napada na Dantea Egzuma u drugoj utakmici, kada je u opštoj tuči na parketu rvačkim zahvatom bacio Australijanca na parketu, kažnjen sa pet mečeva. Zbog toga je postao i najomraženija ličnost kod navijača Partizana.

Propustio je snažni centar oba okršaja u Beogradu, ali sinoć je bio u "Vizink centru" i iz prvih redova bodrio je svoje saigrače. Kamera ga je nekoliko puta uhvatila, pogotovo u drugom poluvremenu kada je Real napravio veliki preokret. Videlo se kako proziva svog zemljaka i saigrača iz reprezentacije Matijasa Lesora i to dok centar crno-belih izvodi slobodna bacanja.

Informer

 

Po završetku utakmice Jabusele je odmah utrčao na teren da proslavi veliku pobedu Madriđana i plasman na fajnal-for u Kaunasu (od 19. do 21. maja). Vikao je i gestikulirao rukama pokazivajući na parket, čime je očigledno ironično želeo igračima "parnog valjka" da stavi do znanja ko je gazda u Madridu.

Podsetimo, po završetku pete utakmice Dante Egzum je izjavio da mu se Geršon Jabusele nije ni izvinio zbog divljačkog napada na njega.