Autor: Informer.rs

13.05.2023.

18:22

Foto: Starsportphoto

Sport

VELIKO PRIZNANJE ZA PARTIZAN I DANTEA EGZUMA! ZAKUCAVANJE Australijanca protiv Olimpijakosa je POTEZ SEZONE U EVROPI! (VIDEO)

U pitanju je fantastičan prodor australijskog plejmejkera i brutalno zakucavanje preko centra gostiju Džoela Bolomboja.

Partizan je taj meč rešio u svoju korist rezultatom 90:75, a Egzum je utakmicu završio sa 15 poena. Podsetite se kako je izgledao fenomenalan potez jednog od otkrovenja ovogodišnje Evrolige.

Egzum nije jedini košarkaš Partizana koji je nagrađen za sjajnu sezonu crno-belih, koja je okončana u četvrtfinalu porazom u pet mečeva od Real Madrida. Pre njega, nagradu je dobio i Jam Madar za "Zvezdu u usponu". Pre njega od igrača Partizana ta nagrada je otišla u ruke Novice Veličkovića i Bogdana Bogdanovića.

Informer

 

Što se tiče Egzuma, ostaje dilema da li ćemo ga gledati u crno-belom dresu i naredne sezone. Njegov otac Sesil je pre nekoliko dana izjavio da još uvek ne zna gde će igrati njegov sin dogodine, ali da mu se dopada život u Beogradu.

- Mnogo toga zavisi od kluba, tako da ćemo videti. Oseća se sjajno u Beogradu i dopada mu se što ga publika voli. Ovde je srećan - pričao je otac Dantea Egzuma pre nekoliko dana.