15.05.2023.

21:32

Foto: Starsportphoto

Sport

OVAKVE STVARI SU NEMOGUĆE! Obradović prokomentarisao šokantan poraz, A ONDA OTKRIO DA NE ZNA GDE SE SADA NALAZI JEDAN OD NJEGOVIH IGRAČA!

Obradović je za početak čestitao Studentskom derbiju, te je istakao šta je glavni razlog za poraz.

- Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvek pripremaju dobru utakmicu protiv nas, bar ovo što smogirali. Ušli smo ležerno i zahvaljući tome smo izgubili, neverovatan je podatak da u zadnjih pet minuta je bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd - rekao je Obradović.

Nije se tu zaustavio trofejni trener.

- Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja treba da odem i pitam da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidnetno... Napravićemo analizu, pa ćemo videti - dodao je  on.

Alen Smajlagić nije mogao da igra zbog povrede.

- Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra.

Nije želeo Obradović da istakne i nedostatak motivacije u ovom meču.

- Ja sam rekao kad smo imali najavu za utakmicu da sam prvi i jedini razgovor obavio sa igračima kad smo počeli da pripremamo ovu seriju, zamolio sam da se ne priča o Evroligi, naš primarni i jedini cilj je da se osvoji ABA liga i da nam treba motivacija veća nego protiv Reala, videli ste kako je izgledalo... Sigurno nije bilo na nivou na kom je potrebno da se igra plejof ABA lige - kaže Obradović.

Na kraju je pričao o Tristanu Vukčeviću.

- On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam