Autor: Informer.rs

17.05.2023.

22:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

DA SAM ZNAO, MOŽDA BIH PROMAŠIO! Heroj Studentskog centra UOČI revanša sa PARTIZANOM!

Režirali su košarkaši Studentskog centra veliko iznenađenje pošto su sa 84:83 savladali Partizan u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Podgorički klub došao je do "brejka" u Pioniru, a heroj pobede bio je Zvonimir Ivišić. 

Hrvatski internacionalac meč u Beogradu završio je sa 22 poena i 13 skokova, a njegovo zakucavanje uz faul bilo je ključno da Studentski centar dođe do pobede. Ivišić je u razgovoru za "Vijesti" priznao da nije znao koji je rezultat, te da bi zbog pritiska verovatno promašio dodatno slobodno bacanje. 

- Iskreno, ne znam jesam li ijednom rezultat pogledao tokom utakmice. Kad sam zakucao u poslednjem minutu, nisam ni video da sam izjednačio, samo sam opazio da mi se navijači deru, ali sam samo razmišljao kako da ubacim i dodatno bacanje. Tek kasnije sam shvatio da sam time doneo pobedu. Da sam znao da je toliki ulog, možda bih i promašio - rekao je Ivišić. 

Informer

Studentski centar će sutra imati priliku da pred svojim navijačima završi seriju protiv Partizana i plasira se u polufinale ABA lige. Ipak, Ivišić je svestan da podgoričku ekipu očekuje daleko teži zadatak budući da crno-beli moraju da pobede. 

- Neće Željko Obradović više da dozvoli opuštanje, njegovi igrači će morati da se uozbilje. Na prvoj utakmici su krenuli lagano, mislili da će lako sa nama. U Podgorici će imati drugačiji pristup - dodao je on.